Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання Студії методичного супроводу з проблеми «Методологія Scrum: показник ефективного планування і виконання поточних справ, самоорганізації, управління проектами у роботі вихователя-методиста та педагогів»

Posted 10 1 20

10 січня 2020 року в міському методичному центрі для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти працювала Студія методичного супроводу з проблеми «Методологія Scrum: показник ефективного планування і виконання поточних справ, самоорганізації, управління проектами у роботі вихователя-методиста та педагогів» (керівник Тетяна Зубко).

У першій частині засідання методист міського методичного центру управління освіти Тетяна Зубко ознайомила дошкільників із історією виникнення Методології Scrum та використання Scrum-дошки в ЗДО.

Друга частина засідання була практичною. Дві Scrum-команди, які утворилися із учасників Студії методичного супроводу, практикувалися у розв'язанні поставлених завдань та створенні макету дошки Scrum за проєктами «Впровадження варіативної складової Базового компонента дошкільної освіти в рамках Освітньої лінії «Хореографія» та «Комп‘ютерна грамота»».

В ході активної роботи вихователі-методисти практично реалізовували головні принципи Методології Scrum: передача інформації - це особиста розмова (обличчям до обличчя) та простота - мистецтво НЕ робити зайвої роботи.