Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Спільне засідання опорної школи вчителів початкової школи міста та методичного об’єднання вчителів, що викладають у 3-х класах

Posted 9 1 20

8 січня 2020 року на базі Прилуцького ліцею №6 з поглибленими вивченням інформаційних технологій відбулося спільне засідання опорної школи вчителів початкової школи міста та методичного об’єднання вчителів, що викладають у 3-х класах.

Учителі із задоволенням стали учасниками воркшопу «Нові технології та методики навчання», що організували та майстерно провели вчителі Тайкало О.В. та Панаско В.М., які зуміли створити справжню «робочу майстерню», де присутні, аналізуючи і розбираючи ситуації, виконуючи індивідуальні та групові вправи, з’ясували для себе нові методики викладання – сторітелінг та метод «входження в картину», що належить до ТРВЗ педагогіки, яка спрямована на розвиток у дитини творчого мислення для ефективного вирішення завдань.

В ході засідання також працював відкритий професійний клуб «Девіантна поведінка молодшого школяра та дотримання принципів патріотичного виховання». Всі присутні мали змогу обговорити доцільність створення плану модифікації поведінки учня при девіантній поведінці, враховуючи засади патріотичного виховання; виробляли навички роботи з щоденником вчителя як видом ефективної форми рефлексії роботи вчителя та спробували колективно скласти план управління класом, враховуючи засади НУШ.