Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання міського методичного об'єднання шкільних бібліотекарів

Posted 3 10 19

02 жовтня 2019 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 ім. С.Г.Шовкуна відбулося засідання методичного об'єднання шкільних бібліотекарів з теми «Модель сучасної шкільної бібліотека НУШ».

В першій частині засідання бібліотекарями ЗЗСО було розглянуто питання про місію шкільної бібліотеки у становленні Нової української школи, проведено панельну дискусію про зміну ролі та пріоритетів діяльності шкільних бібліотек в умовах реформування освіти.

Методист ММЦ Караулова Т.Г. ознайомила присутніх з Рекомендаціями щодо проведення у 2019 році Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня»

Завідувачкою бібліотеки Артеменко Н.М. було підготовлено та проведено на природі майстер-клас «Осіння казка дівочого образу» (осіннє читання по колу) з учнями 5 класу. Діти ознайомилися з життєвим та творчим шляхом В.О.Сухомлинського, читали його твори, в техніці «аплікація» створювали дівочі образи.

В другій частині засідання шкільні бібліотекарі здійснили поїздку до Козацького хутору (с. Бубнівщина Прилуцького району), де дізналися про життя та побут козаків. Смачний куліш, зварений козаками, чудова природа доповнили відпочинок.