Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Клуб педагогічної творчості «Сходинки до майстерності»

Posted 2 10 19

1 жовтня на базі дошкільного навчального закладу №4 Прилуцької міської ради Чернігівської області пройшло 1 засідання клубу педагогічної творчості «Сходинки до майстерності». Учасниками заходу були 10 молодих педагогів дошкільних закладів міста.

У ході зустрічі відбулася конструктивне, відверте спілкування педагогів-початківців. Присутні на заході досвідчені гості надавали молодим колегам корисні поради. Зокрема методист міського методичного центру Зубко Тетяна Анатоліївна звернула увагу молодих вихователів, що вони можуть розраховувати на підтримку з будь-яких питань, які виникають у педагогічній діяльності.

Протягом всього засідання вихователі були учасниками інтерактивних ігор та вправ, спрямованих на підвищення професійного рівня та мотивації професійної діяльності, які для них підготувала керівник клубу Білоус С.О. Учасники засідання отримали не лише гарний настрій та задоволення від спілкування, а й топ-листи методичних порад, що допоможуть їм досягти успіху у подальшій професійній діяльності.