Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Вітаємо Савченко Тетяну Михайлівну та Ященко Людмилу Володимирівну з присвоєнням народного звання та ордену «Берегиня України»!

Posted 6 6 19

Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» третій рік поспіль проводить Національний проект «Я – Українка» з метою представлення та об'єднання українських жінок, які присвятили своє життя боротьбі за кращу долю України, відродженню та звеличенню нашої рідної землі добрими справами.

Проект здійснювався за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, керівників місцевого самоврядування, обласних та районних адміністрацій, громадських об'єднань тощо. Невід'ємною частиною проекту була підготовка та випуск книги «Я – Українка», в якій описано жіночі долі.

Поряд із знаменитими постатями були відзначені і наші освітяни: Савченко Тетяна Михайлівна, директор Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва, та Ященко Людмила Володимирівна, директор Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №14.

5 червня 2019 року у м. Києві в Будинку офіційних прийомів відбулася урочиста церемонія нагородження переможців проекту. Тетяні Михайлівні та Людмилі Володимирівні присвоєно народне звання «Берегиня України», вручені ордени «Берегиня України» та грамоти «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації», а також книги «Я – Українка».

Щиро вітаємо і пишаємося вами!