Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Літній мовний табір на базі Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва

Posted 5 6 19

Завдяки ініціативі та натхненній роботі завідуючої відділу іноземних мов прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва Ольги Циганко та керівників гуртків «Англійська мова» уже другий рік поспіль Прилуцький Центр творчості дітей та юнацтва є переможцем освітньо-культурного проекту «Go Camps» із залученням іноземних волонтерів під гаслом «Ukraine is calling for you».

Вихованцям Центру творчості дітей та юнацтва, які відвідують гуртки «Англійська мова», неймовірно щастить, адже, відпочиваючи у літньому мовному таборі, вони удосконалюють свої мовні навички з носіями англійської мови. Цього року з 03 по 21 червня разом з дітьми у таборі працюють два волонтери – Ґреґорі Аймаро Праут від проекту «Go Camps» та Шон Крін від Корпусу Миру США в Україні.

Шон Крін з листопада 2018 року в рамках проекту «Розвиток громад» працює у Прилуцькій міській раді й активно долучається до різноманітних заходів щодо співпраці з дорослими прилучанами та дітьми.

А Ґреґорі Аймаро Прауту так сподобалося минулого літа у літній мовній школі на базі Центру творчості дітей та юнацтва, що він і цього року знову приїхав для того, щоб з вихованцями позашкільного закладу активно вивчати англійську мову та вдосконалювати свою українську.

Для 22 учнів 7-8 класів закладів загальної середньої освіти міста, які відвідують гуртки «Англійська мова» та відпочивають у літньому мовному таборі, керівниками гуртків Ольгою Циганко, Максимом Щербіним, Наталією Микитченко, Веронікою Ровною, Анною Кононенко та Іриною Красновською підготовлена цікава програма, яка одночасно є ігровою та навчальною. Це спонукає школярів практично застосову­вати знання з англійської мови, отримані протягом навчального року, надає можливість кожній дитині проявити креативність, реалізувати свій творчий потенціал та суттєво розвинути мовленнєві вміння та навички.