Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Вітаємо переможців!

Posted 17 11 17

Відповідно до наказу Управління освіти і науки облдержадміністрації від 29 вересня 2017 року № 343 «Про організацію та проведення першого і другого етапів Турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність» всеукраїнського рівня» 23 жовтня 2017 року проведено обласний етап Турніру для школярів, які вивчають курс «Фінансова грамотність». На розгляд журі обласного етапу Турніру надійшло 8 робіт команд­-учасників із Борзнянського, Ічнянського, Прилуцького, Ріпкінського районів, Корюківської об’єднаної територіальної громади, міста Прилуки та Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді.

Матеріали команди «Королі бюджету» (керівник Склярова Вікторія Юріївна) Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 Прилуцької міської ради вирізнялися оригінальністю та креативністю, показали високий рівень сформованості в учнів інформаційно-комунікативних компетентностей. Презентаційні висновки та рекомендації довели, що учні застосовують навики підприємливості та знання з фінансової грамотності на практиці.

Відповідно до рішення журі 2-го (обласного) етапу Турніру команда «Королі бюджету» Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 визнана переможцем та отримала Диплом ІІ ступеня.

Вітаємо команду та керівника з перемогою!

Бажаємо їм успіхів у навчанні!