Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Вітаємо переможців міського конкурсу накращу розробку конспектів різних видів діяльності відповідно вимог програми «Дитина» та з реалізації виховної мети національно-патріотичного спрямування у закладах дошкільної освіти міста!

Posted 29 4 20

Відповідно до річного плану управління освіти Прилуцької міської ради, ММЦ та в рамках реалізації ІY етапу науково-методичної теми: «Формування національної свідомості та патріотизму особистості в навчально-виховному процесі», зважаючи на те, що згідно з наказом управління освіти Прилуцької міської ради від 12 березня 2020 року         № 68 «Про запровадження карантину в закладах дошкільної освіти міста» підведення підсумків конкурсу на кращу розробку конспектів різних видів діяльності відповідно вимог програми «Дитина» та з реалізації виховної мети національно-патріотичного спрямування у закладах дошкільної освіти міста» (далі Конкурс) проводилися у дистанційній формі.

На Конкурс було подано 16 робіт з усіх закладів дошкільної освіти. Керуючись Положенням затвердженим наказом управління освіти Прилуцької міської ради від 11.01.2020 р. № 6 члени журі ознайомилися з електронними матеріалами розробок конспектів різних видів діяльності та проаналізували роботи кожного учасника. Відмітили, що подані матеріали спрямовані на осучаснення освітнього процесу задля задоволення потреб здобувачів освіти. Всі матеріали розкривали комплексність підходу до здійснення виховання у дітей початкових патріотичних почуттів, реалізацію обсягу і змісту освітніх завдань, відповідність методів та прийомів вікові дітей, новизну використану педагогами, ефективність проведеної роботи. В кожній роботі витримані вимоги до оформлення та подані додатки, щоб розкрити зміст освітніх завдань.

На підставі рішення журі переможцями визнали:

У номінації «кращий конспект заняття»:

Мироненко Марину Михайлівну, практичного психолога ДНЗ № 2 санаторного типу туберкульозного профілю;

Творчу групу у складі Волошиної Ірини Володимирівни, вихователя-методиста; Константиненко Людмили Миколаївни, керівника музичного; Шаріпової Світлани Іванівни, вихователя; Кириченко Тетяни Григорівни, практичного психолога ДНЗ № 8 центру В.О.Сухомлинського;

Сердюк Тетяну Михайлівну, вихователя ДНЗ № 19;

Гуліцку Світлану Григорівну, вихователя ДНЗ КТ № 27.

У номінації «кращий сценарій свята, розваги»:

Антонову Світлану Леонідівну, керівника музичного ДНЗ № 4;

Творчу пару керівників музичних ДНЗ № 9 Єфімову Світлану Володимирівну та Ленько Ленору Анатоліївну;

Пунько Світлану Василівну, вихователя ДНЗ КТ № 29.

Оголосили подяку за змістовність та актуальність матеріалів:

Творчій групі педагогів ДНЗ № 3 у складі вихователів Гайдай Наталії Олександрівні, Самойленко Анні Анатоліївні та практичного психолога Рибалки Ірини Валеріївни;

Користельовій Ганні Борисівні, вихователю ДНЗ КТ № 26;

Воробйовій Вікторії Миколаївні, вихователю ДНЗ КТ № 27.