Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Нарада директорів у новому форматі

Posted 30 4 20

29 квітня 2020 року було проведено нараду директорів закладів загальної середньої освіти міста з використанням сучасних інформаційних технологій. У ході наради було розглянуто питання:

  1. Про організоване закінчення 2019-2020 навчального року (Валентина Ходюк, заступник начальника управління освіти).
  2. Щодо зарахування учнів до закладів загальної середньої освіти (Ольга Колошко, головний спеціаліст управління освіти).
  3. Про проєкт мережі класів, контингенту учнів та групи подовженого дня на 2020-2021 навчальний рік (Ольга Колошко, головний спеціаліст управління освіти).
  4. Про підведення підсумків щодо роботи з педагогічними кадрами по організації науково-методичної роботи (Світлана Чернякова, завідувач міського методичного центру).
  5. Про організацію роботи в закладах освіти щодо запобігання булінгу (Олеся Сайко, спеціаліст 1 категорії управління освіти).
  6. Про стан енергогосподарств у закладах загальної середньої освіти (Ігор Шабада, головний енергетик управління освіти).

Директори мали можливість задати питання та отримати відповіді. Це стало можливим завдяки використання Zoom (платформи для проведення on-line конференцій).