Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Про результати моніторингу рівня сформованості національно-патріотичних якостей школярів

Posted 30 4 20

Починаючи з 2016-2017 навчального року управління освіти, міський методичний центр, усі підпорядковані заклади освіти працюють над реалізацією науково-методичної теми «Формування національної свідомості та патріотизму особистості в навчально-виховному процесі». Протягом усього періоду фахівці психологічної служби здійснюють психологічний супровід роботи з патріотичного виховання. Були враховані чинники зовнішнього впливу та психологічні умови, реалізація яких є базою для формування патріотичної свідомості особистості дитини.

У лютому 2020 року фахівцями психологічної служби було проведено моніторинг рівня сформованості національно-патріотичних якостей школярів.

Опитуванням було охоплено 282 здобувачів освіти 11-х класів ЗЗСО, що склало 95% від загальної кількості одинадцятикласників.

Метою проведення моніторингу є:

  • дослідження рівня сформованості національно-патріотичних якостей та громадської позиції учнів 11-х класів ЗЗСО;
  • визначення рівня впливу роботи з питань національно-патріотичного виховання, що проводиться в ЗЗСО, на формування почуття патріотизму в учнів;
  • планування та здійснення коригувальної роботи з формування національної свідомості та патріотизму особистості в освітньому процесі.

Аналітична довідка про результати моніторингу рівня сформованості національно-патріотичних якостей школярів та презентаційні матеріали додаються.

Довідка про результати моніторингу рівня сформованості національно-патріотичних якостей школярів

Моніторинг рівня сформованості національно-патріотичних якостей школярів