Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Показові об’єктові тренування з питань цивільного захисту в закладі дошкільної освіти

Posted 17 5 19

17 травня 2019 року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) комбінованого типу № 29 в рамках Тижня безпеки дитини відбулися показові об’єктові тренування з питань цивільного захисту.

Робочою програмою заходу було передбачено інформаційний блок, в ході якого директором закладу Бондаренко Т.В. було наголошено на актуальності даного заходу та представлена документація з ЦЗ у ЗДО. Практичний блок включав перегляд тематичної розваги-інсценізації «Щоб не трапилось біди, обережні будьте ви!», залучення до практикуму «Перша домедична підготовка» (Онищенко Т.Е., викладач педіатрії Прилуцького медичного училища), перегляд тренувальних вправ по виводу дітей з приміщення, фотовиставки та виставки наочності для роботи з дітьми «Азбука безпеки» (вихователь-методист Прокопенко Л.В.).

Високу оцінку проведеному заходу дали заступник начальника управління освіти Ходюк В.Г., завідувач навчально-консультаційного центру м. Прилуки Соловей В.Ю. та начальник караулу 12 ДПРЧ м. Прилуки, старший лейтенант Бас Б.Ю.