Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Обласний комплексний семінар-практикум «Тренди позашкілля в реалізації Нової української школи»

Posted 25 10 17

24 жовтня 2017 року на базі Центру творчості дітей та юнацтва відбувся обласний комплексний семінар-практикум «Тренди позашкілля в реалізації Нової української школи», в якому брали участь методисти, культорганізатори позашкілля, практичні психологи та представники учнівського самоврядування.

Під час практичного блоку учасники семінару - практикуму ознайомилися з роботою гуртків, які працюють на базі ЦТДЮ. В обговоренні питань семінару брала участь методист міського методичного центру управління освіти Гапченко Людмила Миколаївна, яка наголосила, що національна система освіти формує нові завдання, що полягає у генеруванні нових ідей модернізації освіти, які об’єктивно викликані новими вимогами до реалізації завдань позашкілля в умовах Нової української школи.

На завершення семінару-практикуму відбувся круглий стіл, на якому учасники обговорили проблемні питання щодо інноваційної роботи позашкілля, обмінялись досвідом роботи, підвели підсумки роботи семінару-практикуму та прийняли відповідні рекомендації. Для кожного учасника захід став гарним стимулом для удосконалення системи роботи з творчо-обдарованими дітьми у власному закладі.

Програма семінару-практикуму