Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Міський етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»

Posted 15 12 17

14 грудня 2017 року в Прилуцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій було проведено міський етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» у номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Фізична культура». Конкурсанти проходили комп'ютерне on-line тестування з педагогіки, психології та фахової майстерності, підготовлене методистами ММЦ; виконували конкурсні випробування «Практична робота» та «Методичний практикум». В ході конкурсного випробування «Практична робота» конкурсантами:

  • у номінації «Українська мова та література» було проведено аналіз художнього твору;
  • у номінації «Фізика» – лабораторне дослідження властивостей фізичного об’єкта;
  • у номінації «Фізична культура» – проаналізовано підготовчу частину уроку по виконанню фізичних вправ.

Завданням «Методичного практикуму» було:

  • у номінації «Українська мова та література» – складання міні-конспекту уроку у вигляді ментальної карти;
  • у номінації «Фізика» – складання таблиці елементів структурних знань й шляхів їх формування та розроблення фрагменту уроку з пояснення нового матеріалу;
  • у номінації «Фізична культура» – складання дорожньої карти, яка репрезентує методичну підготовку вчителя до навчання учнів елементам видів рухової діяльності відповідно до модулів навчальної програми.

За рішенням журі Конкурсу місто Прилуки на обласному етапі будуть представляти педагоги:

  • у номінації «Українська мова та література» – Симиряко Ольга Юріївна, учитель української мови та літератури Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14;
  • у номінації «Фізика» – Чуприна Світлана Анатоліївна, учитель фізики Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9;
  • у номінації «Фізична культура» – Дурас Дмитро Вікторович, учитель фізичної культури Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14.

Члени журі та методисти міського методичного центру конкурсантам надали рекомендації щодо підготовки до обласного етапу Конкурсу.

Завдячуючи інформаційно-технічній підтримці, організованій адміністрацією СШ І-ІІІ ст. № 6 та вчителями інформатики даного закладу, Конкурс пройшов на високому технічному рівні.