Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

«Андріївські вечорниці» в дошкільному навчальному закладі № 9 Прилуцької міської ради

Posted 14 12 17

Традиції українського народного виховання сформовані та відшліфовані через безперервне застосування протягом багатьох віків. Це ціла педагогічна система поглядів, ідеалів та засобів батьківсько-материнського, а також суспільного впливу на дітей.

12 грудня 2017 року в дошкільному навчальному закладі № 9 Прилуцької міської ради пройшли батьківські збори на тему «Андріївські вечорниці – національно-патріотичне виховання сучасного дошкільника».

Нетрадиційне проведення батьківських зборів сподобалось батькам, дідусям, бабусям, майбутнім першокласникам.

Пісні, народні ігри, ворожіння, прикмети, що лунали цього святкового вечора в дитсадку, в повній мірі забезпечили наступність, спадкоємність поколінь, коли усі знання і цінності національно-патріотичного виховання батьків-дідів передаються дітям.

Досвід показує, що вміле звертання до народних традицій у виховній роботі дає змогу забезпечити тісний контакт дошкільного закладу з сім’єю. Завдяки цьому життя у дитячому садку набирає звичного для дитини домашнього характеру, що допомагає реалізувати наступність і взаємозв’язок у вихованні дошкільнят батьками та педагогами.