Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання творчої групи вчителів початкових класів Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 7

Posted 11 10 17

10 жовтня 2017 року пройшло перше засідання творчої групи Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7, вчителі перших класів якої беруть участь у пілотному проекті «Нова українська школа». На це засідання були запрошені вчителі 4-х класів, які у наступному навчальному році почнуть працювати за новим Державним стандартом початкової освіти, та заступники директорів з НВР ЗНЗ міста.

Творча група вчителів ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 працює над проблемою: «Впровадження реформи «Нова українська школа» на основі педагогіки партнерства і компетентнісного підходу - стратегічне завдання сучасного вчителя».

Із вступним словом про впровадження реформи «Нова українська школа» виступила методист міського методичного центру управління освіти Караулова Тетяна Григорівна.

Бойко Ольга Миколаївна, учитель-методист ЗОШ І-ІІІ ст. №7, провела дискусію на тему «Традиційне предметне навчання та інтегроване навчання» і тренінговий модуль «Інтегроване навчання: тематичний та діяльнісний підходи».

З режимом роботи у пілотному класі ознайомила старший учитель даної школи Панченко Людмила Леонідівна, яка розповіла про створення сприятливих умов для формування учнівського коллективу та технологію «Ранкові зустрічі».

Засідання творчої групи пройшло у формі дискусій, дебатів, «мозкових атак» та інших інтерактивних методик у атмосфері дружньої колективної співпраці.