Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання постійнодіючого семінару заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти

Posted 1 12 17

30 листопада 2017 року на базі Прилуцької гімназії №1 імені Георгія Вороного відбулося засідання постійнодіючого семінару заступників директорів з виховної роботи.

У теоретичній частині семінару до уваги педагогів була представлена презентація «Система роботи гімназії з сімейно-родинного виховання», яку підготувала та провела Гриценко О.Є., заступник директора з виховної роботи гімназії №1 імені Г. Вороного, керівник постійнодіючого семінару заступників директорів з виховної роботи.

Єлпашева В.П., соціальний педагог гімназії №1, надала психологічні рекомендації «Як пережити підлітковий вік?» та провела з педагогами гру «Моя галактика».

Шматко Г.В., соціальний педагог гімназії №1, показала елемент тренінгу «Любов і розуміння над усе» Учасники зібрання з цікавістю, у піднесеному настрої виготовили «Квітку побажань» та подарували один одному зі щирими гарними побажаннями.

Практичний психолог гімназії №1 Глушак Г.П. ознайомила присутніх з проективною методикою «Дерево емоцій», вправою «Візьми себе в руки» . Провела фрагмент майстер-класу «Формування стабільного емоційного стану сім'ї».

На завершення семінару Гапченко Л.М., методист міського методичного центру управління освіти, надала методичні рекомендації щодо організації роботи з батьками в сучасному закладі освіти та наголосила на активізації роботи з дітьми та батьками щодо попередження насильства у сім'ї та у навчальних закладах.