Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання міського методичного об'єднання вчителів інформатики

Posted 19 2 19

18 лютого 2018 в Прилуцькій гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна відбулося засідання міського методичного об'єднання вчителів інформатики. В ході зібрання було розглянуто низку актуальних питань викладання інформатики та позакласної й позаурочної роботи.

Ярослав Пожарський (гімназія № 5) поділився власним досвідом викладання базового модулю вибірково-обов’язкового курсу Інформатики в 10 класі.

Про роль вибіркових модулів з інформатики в різних профільних класах та їх значення у розвитку учнів, розповів Сергій Болотненко (гімназія № 5), навівши декілька прикладів та надавши власні рекомендації.

Керівник міського методичного об’єднання вчителів інформатики Сергій Бондаренко (ЗОШ І-ІІІ ст. № 7) висвітлив деякі питання підготовки учнів до участі в міському етапі олімпіади юних програмістів та олімпіади з інформаційних технологій, порядку проведення олімпіад та роботи журі. Подякував за якісну підготовку учнів до ІІІ етапу, привітав з перемогою.

Методист міського методичного центру Дмитро Клугман проінформував присутніх про підготовку проведення міського етапу конкурсу комп’ютерного малюнка