Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання міського методичного об'єднання шкільних бібліотекарів

Posted 23 10 17

19 жовтня у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій відбулося засідання міського методичного об’єднання шкільних бібліотекарів.

У ході засідання завідувачем шкільної бібліотеки Нікітіною Н.І. та бібліотекарем Гладкою Л.П. було проведено бібліотечну годину-шани з учнями 6-го класу «Все пам’ятає батьківська земля – і грім гранат і визволення день» (до дня визволення України від нацистських окупантів ) з використання інформаційно-комунікаційних технологій.

У другій частині засідання методист міського методичного центру Караулова Т.Г. ознайомила присутніх з порядком впровадження Універсальної десяткової класифікації в практику роботи шкільних бібліотек, змінами до Інструкції про порядок комплектування та облік підручників і навчальних посібників у бібліотечних фондах загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Також було розглянуто питання про рекламу книги й бібліотеки як сучасного засобу просування читання.

На захід була запрошена прилуцька поетеса Коробова С.В., яка не тільки познайомила дітей із своїми поетичними творами про війну, а й представила дітям новий вид творчості – відео вірші.