Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Вшанування лауреатів Премій імені Софії Русової та імені Георгія Вороного

Posted 2 10 17

29 вересня інтелектуальна еліта Чернігівщини зібралася у святковій залі облдержадміністрації з нагоди професійного свята, а також для вшанування лауреатів Премій імені Софії Русової та імені Георгія Вороного. Гостями заходу стали педагогічні працівники, які підготували переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, вчителі-переможці та лауреати конкурсу професійної майстерності «Учитель року», науково-педагогічні працівники, які внесли значний особистий вклад у розвиток вищої освіти області.

До участі в урочистостях долучилися голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та голова обласної ради Ігор Вдовенко.

Приємно відзначити, що серед лауреатів обласної Премії імені Софії Русової 2017 року є Дротянко Наталія Вікторівна, учитель трудового навчання Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій. Ми вітаємо Наталію Вікторівну із заслуженою нагородою, бажаємо нових звершень та успіхів на благо України та рідного міста!