Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Вітаємо учнів Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ № 6 з перемогою у фінальному етапі проекту ZeroWaste School!

Posted 20 10 18

Протягом 241 дня 50 шкіл вчились впроваджувати в реальність власні проекти та створювати таку атмосферу в місцевій громаді, яка б надихала однодумців та послідовників. Кожна із шкіл плідно працювала – і у кожної свій результат, проте висновок один: потрібно діяти спільно і дружно, тому що тільки ті ідеї, які об’єднують громаду, формують наше майбутнє. Команда «Ініціатива» Прилуцької спеціалізованої шкли № 6 пересвідчилася, що саме її спроможність вирішувати проблеми та знаходити шлях із лабіринту, здавалося б, непереборних перешкод  і є одним із наріжних каменів щасливого, комфортного та чистого майбутнього як власної громади, так і цілої країни.

17 жовтня 2018 року на сайті Klischko Foundation було офіційно оголошено 25 шкіл-переможців України у Всеукраїнському проекті «ZERO WASTE SCHOOL», і Прилуцька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій Прилуцької міської ради Чернігівської області стала однією з них. Подарунком буд6е прес, за допомогою якого школа зможе брикетувати сміття, а згодом здавати його на переробку.

Вітаємо ініціативних, творчих, креативних учасників проекту та їх керівника  учителя з предмету «Основи здоров’я» Скибу Наталію Миколаївну.

Будьте наполегливими, боріться за свою мрію!

За матеріалами http://www.klitschkofoundation.org