Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів»!

Posted 29 5 19

З метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів у лютому-квітні 2019 року проведено обласний етап Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів».

Учасники представили свої роботи у таких номінаціях: «Майстер-клас»: «Шпаківні і дуплянки своїми руками», «Агітаційна робота», «Найщедріша годівничка», «Найкращий організатор біологічних свят». Долучившись до обласного етапу акції, учні ознайомилися з видовим різноманіттям перелітних птахів рідного краю, набули знань щодо сезонних явищ у природі і в житті птахів.

Здобувачами освіти Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. №10 за науково-обґрунтованими схемами були виготовлені штучні гніздівлі для птахів. Учні набули практичних навичок майстрування і розвішування в місцевих угіддях шпаківень та дуплянок для пернатих.

На підставі рішення журі обласного етапу Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів» у номінації «Майстер-клас»: «Шпаківні і дуплянки своїми руками» визнано переможцями:

  • Рибальченка Назара, здобувача освіти 1 класу Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст.№10 Прилуцької міської ради (керівник Головня Наталія Володимирівна);
  • Ткаченка Максима, здобувача освіти 2 класу Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. №10 Прилуцької міської ради (керівник Нефед Ірина Геннадіївна);
  • здобувачів освіти 3 класів Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. №10 Прилуцької міської ради (керівники Ельтек Оксана Олегівна, Пуха Оксана Анатоліївна).

Щиро вітаємо!