Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Спільне засідання міських методичних об’єднань практичних психологів ЗДО, практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО

Posted 12 9 18

11 вересня 2018 року в залі управління освіти відбулося спільне засідання міських методичних об’єднань практичних психологів закладів дошкільної освіти, практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти. Були розглянуті такі питання:

  1. Про організацію роботи практичних психологів ЗДО та ЗЗСО по забезпеченню наступності між дошкільною та початковою освітою в світлі Концепції «Нова українська школа»: діагностичний аспект. Обмін індивідуальними картками психолого-педагогічного діагностування готовності дітей старшого дошкільного віку до шкільного навчання.
  2. Про документацію працівників психологічної служби у системі освіти України.

В ході засідання методист з психологічної служби міського методичного центру управління освіти Огорілко І.М. ознайомила практичних психологів та соціальних педагогів з листом Міністерства освіти і науки України від 05.09.2018 №1/9-529 «Про документацію працівників психологічної служби у системі освіти України». Були обговорені зразки документації практичних психологів та соціальних педагогів, яка проходитиме апробацію протягом 2018-2019 навчального року.

Було узагальнено інформацію про кількісний склад дітей-переселенців, які навчаються та виховуються у закладах освіти у 2018-2019 навчальному році.