Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Постійно діючий семінар-практикум заступників директорів ЗЗСО м. Прилуки з навчально-виховної роботи

Posted 2 11 19

01 листопада 2019 року на базі Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 відбулося засідання постійно діючого семінару-практикуму заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти міста із проблеми «Нова українська школа – простір освітніх можливостей». Метою семінару було визначення та обговорення науково-методичних підходів до організації роботи з учнями в умовах реалізації концепції Нової української школи.

Із вітальним словом до учасників заходу звернулась Світлана Василюк, заступник директора з НВР ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, яка зауважила, що саме Нова українська школа спрямована на формування ключових компетентностей, необхідних кожній сучасній людині для успішної життєдіяльності.

Заступник директора з НВР ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 Олена Бондаренко детально проаналізувала очікування та реальності Нової української школи в пілотному проекті НУШ та в умовах впровадження нового Держстандарту.

Заступники директорів ЗЗСО міста переглянули фрагменти уроків в 1-А, 1-Б, 2-Б, 2-В, 3-А, 3-Б класах (вчителі Валентина Драгун, Ніна Сидоренко, Валентина Діденко, Ірина Ратушняк, Ірина Сілова, Людмила Величко, Людмила Панченко), ознайомилися з методикою проведення ранкової зустрічі, з використанням LEGO – килимків на уроці математики, використанням LEGO та мультифункціонального апаратно-програмного комплексу «MultiMind» в освітньому процесі.

Підсумком семінару-практикуму стало проведення круглого столу на тему «НУШ: підсумки та прогнози», під час якого заступники директорів та завідувач ММЦ управління освіти Світлана Чернякова обговорили питання створення сприятливих умов для формування ключових компетентностей здобувачів освіти.