Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

День Святого Миколая в гуртках ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді»

Posted 22 12 17

Про Святого Миколая знають всі. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.

З метою об’єднання вихованців гуртків ОКПНЗ «Чернігівська МАН учнівської молоді» навколо атмосфери доброзичливості, поваги та згуртованості до Дня Святого Миколая було проведено ряд заходів.

Так, під керівництвом Солдатенко В.В. заняття-презентацію «День Святого Миколая в англомовних країнах» провели вихованці гуртка «Іноземна філологія». Гуртківці розіграли театральну виставу, яка розкрила традиції святкування Дня Святого Миколая.

Також про традиції святкування цього дня у Франції дізналися вихованці гуртка «Гіди-перекладачі»(керівник Іщенко Г.П.), переглянувши цікавий відеофільм.

Вихованці філологічного гуртка (керівник Самотескул Н.В.) провели годину спілкування для дітей початкових класів «Ой прийди, прийди до нас Миколаю».

Виховні заходи провели керівники математичного гуртка (Зуб О. В.) «Святий Миколай — приклад доброчинності і милосердя» та біологічного гуртка (Ходоса В.П.) «З історії новорічних свят на території України». Вихованці географічного гуртка під керівництвом Гапон Н.В. провели Новорічне свято.

В День Святого Миколая бажаємо всім світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань, міцного здоров’я і домашнього затишку.