Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Зі святом Останнього дзвоника!

Posted 28 5 20

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас із святом завершення навчального року – Останнім дзвоником!

У цьому році цей день проходить для всіх незвично – без  святкових заходів, стрічок  та мелодійного шкільного дзвоника. Але слід порадіти тому, що ви змогли подолати труднощі, з успіхом завершити цей навчальний рік дистанційно та зберегти своє здоров’я.

Дякую  всій прилуцькій  освітянській, учнівській та батьківській громаді, яка успішно пройшла цей досить складний період і доклала всіх  зусиль для організації якісного дистанційного навчання.

Попереду пора кaнiкул, під час яких дітям слід набратися духовних та фізичних сил дo нaступнoгo нaвчaльнoгo року, щоб і надалі з легкістю дoсягaти нових вeршин.  Усій шкільній дітворі зичу  незабутнього літа – радісного, безтурботного, цікавого, сповненого яскравих вражень.

Випускників 11 класів попереду ще чекає сесія ЗНО. Тому першочергово бажаю одинадцятикласникам витримки,  наполегливості і, безперечно, успішного складання ЗНО та вступу в омріяні виші.

Бажаю всій освітянській родині  миру й добра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здійснення мрій, віри й упевненості в завтрашньому дні.

Вчителям та  батькам –  мудрості, терпіння і віри в своїх дітей.

Міцного здоров’я всім! Зі святом!

 

З найщирішими побажаннями

Валентина Ходюк,

В.о. начальника управління  освіти Прилуцької міської ради