Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Здоров’я дитини - багатство родини і України

Posted 7 2 19

Пріоритетний напрям освітньо-виховної роботи у ЗДО № 9 Прилуцької міської ради – організація фізкультурно-оздоровчої роботи, що органічно пов’язана з активною руховою діяльністю дітей та має на меті забезпечити оптимальний стан їхнього здоров’я, успішний фізичний розвиток, подолання гіподинамії, формування рухових умінь та навичок, розвиток фізичних якостей та формування інтересу до різних видів рухової діяльності.

06.01.2019 року на базі дошкільного закладу пройшло ММО інструкторів з фізкультури на тему «Співпраця вихователя та інструктора з фізкультури задля забезпечення здоров’я дитини дошкільника».

Педагоги закладу поділилися досвідом роботи щодо використання комплексу різних засобів, що сприяють фізичному розвитку дітей старшого дошкільного віку, а саме: фізичні вправи (гімнастика пробудження), природне середовище (повітря, сіль, вода), гігієнічні чинники (режим сну, відпочинку, гігієна одягу, взуття, обладнання тощо).

Поряд з традиційними засобами фізичного виховання, педагоги дитсадка показали практичне застосування інноваційно-оздоровчих технологій: психотерапії, стоунтерапії, суд-жок тощо.

Педагоги ЗДО № 9 Прилуцької міської ради, як неоціненний Божий дар, сприймають дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрим, розумними.