Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання міського методичного об'єднання вчителів 3-х класів

Posted 15 2 19

14 лютого 2019 року відбулося засідання міського методичного об'єднання вчителів 3-х класів на базі Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. №14.

Вчитель Онищенко Лариса Миколаївна провела відкритий урок з літературного читання за творами В.О. Сухомлинського з теми «Людина в світ приходить для добра». Вчитель ознайомила учнів з творчістю українського педагога і письменника В.О. Сухомлинського. На основі прочитаних оповідань формувала вміння оцінювати вчинки героїв. Протягом уроку виховувала віру в силу добра, осуд проявів жорстокості, байдужості, викликала бажання робити добрі вчинки. Лариса Миколаївна на уроці продемонструвала різноманітні форми роботи, спрямовані на моральні норми і правила культури поведінки.

Учнями була створена картинна галерея та власноруч знято відео за змістом оповідання «Добре слово». Логічним завершенням уроку було привітання гостей зі святом Святого Валентина і вручення їм власноруч зроблених валентинок.

В другій частині засідання методист ММЦ Караулова Т.Г. звернула увагу педагогів на питаннях «Розуміння молодшими школярами літературних творів: сучасність процесу і засоби формування» та «Читацька діяльність молодших школярів – сучасні тенденції розвитку».