Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Засідання міського методичного об'єднання вчителів 1-х класів ЗЗСО міста

Posted 16 11 18

15 листопада 2018 року на базі Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 відбулося міське методоб’єднання вчителів 1-х класів.

Сучасний урок «Я досліджую світ» з теми «Види театрів. Ми творимо театр» в Новій українській школі провела вчитель вищої категорії Пушкарьова Олена Олексіївна. Вона продемонструвала розв’язування завдань комтентнісної освіти під час формування змісту уроку та організації освітнього процесу з першокласниками.

Учитель своєю діяльністю на уроці ставила учнів у ситуації, котрі зорієнтовані на розвиток особистості, заохочувала дітей до активності, творчої співпраці. Під час ранкового кола учні спілкувалися рідною та іноземними мовами, визначилися із настроєм. Дитина дня Анастасія поділилася спостереженнями щодо новин прийдешнього дня. Активно працюючи у динамічних групах, першокласники аналізували за звуковим складом тематичних слів, застосовуючи математичні знання, купляли квитки на театральні вистави, створювали дійство у пальчиковому театрі.

Гість із лялькового театру Зайчик-Всезнайчик познайомив учнів із видами театрів. Діти із захопленням споглядали гру маленьких акторів у виставі «Котик і Півник».