Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Workshop «Refresh your English skills» (Онови свої навички англійської)

Posted 8 2 19

07 лютого 2019 року в читальному залі гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна відбулося позачергове засідання міського методичного об'єднання вчителів іноземних мов, яке проходило у формі workshop «Refresh your English skills» (Онови свої навички англійської).

В роботі засідання взяв участь волонтер Корпусу Миру США в Україні Шон Крін, який є учасником проекту «Розвиток громад» та з листопада 2018 року працює при Прилуцькій міській раді.

В ході спілкування вчителі англійської мови закладів загальної середньої освіти отримали багато знань пізнавального характеру про Сполучені Штати Америки.

Шон Крін за допомогою презентаційних матеріалів розповів про Корпус Миру США, висвітлив завдання організації. Багато розповідав про Вашингтон, звідки він родом; про американську систему освіти. Багато уваги приділив саме організації навчання у школах Америки. Вчителі англійської мови відразу зробили порівняння з українською шкільною системою освіти. Волонтер пояснив, як здійснюється оцінювання знань американських школярів та студентів.

Прилуцькі педагоги були приємно вражені деякими почутими фактами, зокрема про дисциплінарні акції в американських закладах освіти.

Шон Крін відповів на усі поставлені до нього питання. Вчителів цікавило, як вивчають іноземні мови в Америці; чому Шон для волонтерської діяльності обрав саме Україну; чи є у нього труднощі, коли спілкується з прилучанами українською мовою; чи доводиться обговорювати економічні питання зі спеціалістами Прилуцької мерії. Також були питання про спорт, про підручники з англійської мови, про дозвілля.

Знайомство Шона Кріна з учителями англійської мови було позитивним і пройшло у невимушеній обстановці. Живе спілкування проходило виключно англійською мовою. Були обговорені плани на подальшу співпрацю як з учителями, так і з учнями.