Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Вітаємо Дротянко Наталію Вікторівну з почесною відзнакою!

Posted 5 10 18

Указом Президента України № 300/2018 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти».

учителю Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій Дротянко Наталії Вікторівні присвоєно почесне звання «Заслужений вчитель України».

Церемонія нагородження відбулася під час зустрічі Президента України з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня вчителя.

Наталія Вікторівна – творча особистість, професійно компетентний педагог з високим рівнем методичної підготовки. Вона – досвідчений учитель і висококваліфікований фахівець, який володіє великим арсеналом методів, прийомів, форм роботи, що забезпечують належну ефективність навчально-виховного процесу, високий рівень пізнавальної активності учнів та розвиток їхньої творчості. Результативно працює над упровадженням проектних технологій у навчально-виховний процес, використовуючи метод проектів на уроках трудового навчання, інформаційних технології в позаурочній діяльності з предмета.

Працюючи над удосконаленням своєї професійної майстерності, бере активну участь у роботі міського методичного об’єднання, протягом 10 років поспіль є керівником шкільного методичного об’єднання вчителів трудового навчання (технологій). З 2000 року є постійним членом журі міського та обласного етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання, з 2008 року – керівником команди Чернігівської області на ІУ етапі змагань. Приділяє велику увагу збереженню та поновленню матеріально-технічної бази майстерні, дотриманню санітарно-гігієнічних вимог та правил безпечної праці при виконанні практичних робіт. На базі майстерні, якою завідує педагог, проходять міські етапи Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та конкурси.

Учитель забезпечує високу результативність своєї роботи. За роки своєї праці вчитель підготувала 17 переможців ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання. Троє з них ставали переможцями ІV етапу олімпіади: Діюн Тетяна (Диплом ІІІ ступеня) у 2008-2009, 2009-2010 н.р.; Шевченко Карина (Диплом І ступеня, стипендіат Президента України) у 2010-2011 н.р., Яцько Яна (Диплом І ступеня) у 2015-2016 н.р. Яцько Яна також нагороджена Дипломом ім. В.Сидоренка за абсолютну першість у ХХХІV Всеукраїнській олімпіаді з трудового навчання(технологій).

 Звернення до національних скарбів є одним із головних критеріїв роботи педагога. Творче ставлення вчителя до народного мистецтва розкриває вихованцям можливість представляти свої роботи на виставках обласного та республіканського рівня (2015-2016 н.р. – м. Луцьк, 2010-2011 н.р. – м. Біла Церква, 2009-2010 н.р. – м. Харків, 2008-2009 н.р. – м. Луганськ, 2008-2007 н.р. – м. Кіровоград). У 2015-2016 н.р. команда Чернігівської області, яку очолювала Дротянко Н.В. на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання, за презентацію виставки нагороджена Дипломом ІІ ступеня.

За багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи в справі навчання та виховання підростаючого покоління нагороджена Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації, 2011р., Подякою міського голови, 2011р., знаком «Відмінник освіти України»,2010р., Грамотами управління освіти Прилуцької міської ради, 2010р., 2011р., Почесною грамота Прилуцької міської ради, 2009 р.

Дротянко Н.В. користується заслуженим авторитетом серед учнів, батьків, педагогічних працівників школи, міста та області.

Вітаємо талановитого педагога з почесною відзнакою. Нехай досягнення ваших учнів окриляють вас на нові звершення, а кожен ваш день надихає, дарує сили, любов і просте людське щастя!