Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Відзначено кращих прилуцьких педагогів

Posted 3 10 18

Традиційно, до Дня працівників освіти, в перший тиждень жовтня Чернігівська обласна державна адміністрація вшановує кращих педагогів області.

03 жовтня 2018 року прилуцькі педагоги отримали заслужені нагороди за високі професійні досягнення. Щорічною обласною премією імені Софії Русової була нагороджена Глушак Галина Павлівна, учитель хімії Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного Прилуцької міської ради Чернігівської області. Учитель велику увагу приділяє роботі з обдарованими дітьми. Її учні є завжди в числі переможців ІІ-ІV етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії :

  • 2011-2012 н.р.  Владіміров Сергій - Диплом І ступеня II етапу, Диплом I ступеня III етапу, Диплом ІІІ ступеня ІV етапу олімпіади з хімії;
  • 2013-2014 н.р.  Владіміров Сергій - Диплом І ступеня II етапу, Диплом I ступеня III етапу, Диплом ІІ ступеня ІV етапу олімпіади з хімії;
  • 2014-2015 н.р.  Коротун Андрій - Диплом І ступеня II етапу, Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу олімпіади з хімії;
  • 2015-2016 н.р.  Коротун Андрій - Диплом І ступеня II етапу, Диплом ІІ ступеня ІІІ етапу олімпіади з хімії, Чигрин Олександр - Диплом І ступеня II етапу, Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу олімпіади з хімії;
  • 2016-2017 н.р.  Коротун Андрій - Диплом І ступеня II етапу, Диплом ІІІ ступеня ІІІ етапу олімпіади з хімії;
  • 2017-2018 н.р. – Клязника Дмитро - Диплом І ступеня II етапу, Диплом I ступеня III етапу, Диплом ІІ ступеня ІV етапу олімпіади з хімії.

Глушак Г.П. систематично впроваджує перспективний педагогічний досвід, бере участь у його поширенні, надає практичну методичну допомогу педагогічним працівникам.

Почесну грамоту Чернігівської обласної ради отримала Недільченко Олена Миколаївна, директор дошкільного навчального закладу № 28 Центр С.Ф.Русової Прилуцької міської ради Чернігівської області. Завдяки організаторським здібностям та високому професійному рівню керівника в колективі закладу дошкільної освіти відпрацьована чітка схема виховання підростаючого покоління на педагогічній спадщині С.Ф.Русової. Розуміючи важливість зміцнення і розширення зв'язків та форм співробітництва освітян різних регіонів України у розвитку національної системи освіти, колектив, ввіреного їй закладу, уклав договори та активно продовжує співпрацю з ШДС імені Софії Русової м. Київ та з Ріпкинською гімназією, ДНЗ №4 «Сонечко», м. Трускавця та Олешнянською ЗОШ I-III ст. ім.С.Ф.Русової. Є співзасновником громадської організації «Асоціація освітян імені Софії Русової» Як керівник представляє свій заклад на різного роду конференціях: обласних, міжрегіональних, міжнародних. Є організатором зустрічей з науковими співробітниками у сфері дошкільної освіти. Співпрацюючи з комітетом самоорганізації населення №1 центрального мікрорайону, депутатським корпусом, громадськістю, пропагує досвід роботи закладу як на місцевому рівні, так і за його межами.

Вітаємо педагогів із заслуженими нагородами та бажаємо, щоб у їхніх справах завжди був дух творення й оптимізму!