Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Супроводжуючий візит та поглиблений тренінг для учителів пілотного закладу

Posted 20 12 19

На виконання Меморандуму про взаєморозуміння між МОН України та The LEGO Foundation від 20.06.2019 року, листа МОН від 15.10.2019 №1/9-645 «План заходів щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес початкової школи та супроводу закладів ЗЗСО фондом The LEGO Foundation протягом 2019-2020 н.р.» 19 грудня 2019 року відбувся супроводжуючий візит й поглиблений тренінг для педагогів 1-4 класів Ліцею №7 м. Прилуки регіональним тренером The LEGO Foundation О.В. Левандовською.

Вчителі Ліцею №7 Драгун В.А., Діденко В.В., Сердюк Л.Г., Іванова А.М., Бойко О.М., Ратушняк І.В., Величко Л.О. показали фрагменти уроків з використанням LEGO як практичного інструменту та дієвого засобу, який дає змогу реалізувати підхід «навчання через гру» та «навчання через діяльність» у початковій школі.

Регіональний тренер The LEGO Foundation Оксана Левандовська протягом тренінгу зосередила увагу учасників на важливості використання діяльнісного підходу в освітньому процесі, запропонувавши різні форми роботи та намітивши подальші кроки ефективної роботи в напрямку реалізації Концепції НУШ.