Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Спільне засідання ОШ вчителів початкової школи та ММО 1-х та 4-х класів

Posted 18 10 19

16 жовтня на базі СШ І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій відбулося спільне виїзне засідання ОШ вчителів початкової школи та ММО 1-х та 4-х класів, в ході якого було проведено ігрове моделювання ситуацій, що стосуються проактивного підходу до дисципліни через формування національної свідомості та розв’язування методичних задач щодо даної теми.

Разом з викладачем гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я.Франка Скибою Ю.В. було здійснено екскурсійний маршрут по історичним місцям Прилуччини та проведено екологічну акцію «Долина тюльпанів», де вчителями було висаджено близько 70 квіткових бульб на урочищі Дідівське.

Вправи з туризму та орієнтування на місцевості провів викладач медичного коледжу Скиба Д.Ю.

Вчителі Скупневська Л.В. та Хоменко Т.В. майстерно провели екологічний тренінг «Земля лише одна», який включав вправи, що розкривали обмеженість природних ресурсів Землі - інтерактивні вправи «Заморочка з діжки», «Коло надії», «Чарівна скринька». Результати тренінгу в ході групової роботи були зафіксовані на плакатах «Ми за екологію природи і душі». Всі учасники даного засідання отримали масу позитивних емоцій та ознайомилися з методичними новинками і дуже вдячні вчителям Скупневській Л.В. та Хоменко Т.В. за високий професіоналізм при проведенні даного заходу.