Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Спільне засідання міського методичного об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу та викладачів Прилуцької школи мистецтв

Posted 27 12 19

26 грудня 2019 року відбулося спільне засідання міського методичного об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу та викладачів Прилуцької школи мистецтв Прилуцької міської ради Чернігівської області. Завідуючою художнього відділення школи мистецтв Єфременко Галиною Єгорівною та викладачем Олексієнко Анною Олександрівною було проведено майстер-класи малювання новорічної композиції змішаними техніками та кляксографія відбитком на склі. Викладачі школи мистецтв ділилися досвідом використання нетрадиційних технік малювання та демонстрували роботи учнів на різні теми. Під час майстер-класу між викладачами школи мистецтв та вчителями ЗЗСО міста панувала атмосфера обговорення, що спонукала до роздумів, обміну думками, пошуку відповідей на питання.

Учасники засідання висловили своє захоплення методикою ведення педагогічного малюнку Олексієнко Анною Олександрівною та Єфременко Галиною Єгорівною, яка характеризується емоційністю, простотою та доступністю розуміння.

Щиро сподіваємося на подальшу співпрацю між викладачами Прилуцької школи мистецтв та вчителями ЗЗСО міста ММО художньо-естетичного циклу.