Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

«МИ ДІТИ КОЗАЦЬКОГО РОДУ»

Posted 10 10 19

Впереддень важливих для нашої країни свят: День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України, 9 жовтня 2019 року в дошкільному навчальному закладі № 9 Прилуцької міської ради пройшло спортивне свято «Ми діти козацького роду».

Свято у садочку не залишило нікого байдужим, адже діти проявили себе не лише у змаганнях, але і розповідали приказки про козаків, вірші про рідний край, показали свій бойовий дух, співали віночок українських пісень, проявили свої здібності та таланти. Активними учасниками дійства стали батьки вихованців, маленькі козачата куреня ім. І.Сірка, працівники дитсадка.

Усвідомлюючи необхідність та актуальність формування духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості, педагогічний колектив ЗДО № 9 Прилуцької міської ради намагається якомога раніше пробудити в дітях любов та повагу до рідного дому, дитячого садка, інтерес до історії своєї країни, формувати у них такі риси характеру, які допоможуть стати гідною людиною та гідним громадянином своєї країни.